Största bingovinsterna

Den absolut största bingovinsten i Skandinavien genom tiderna, utdelades i februari år 2010. Det var en kvinna vid namn Karin som kammade hem en jackpot på sajten Mariabingo.com, den var på hela 1,3 miljoner svenska kronor!

 

Detta är alltså den största bingojackpotten genom tiderna, ingen har någonsin vunnit så mycket på den skandinaviska marknaden för bingospel. Genom denna vinst blev även sajten Mariabingo helt unika eftersom dem är den enda bingosajten som delat ut en sådan summa, dessutom är det även dem som tidigare hade rekordet på utbetald vinst till enskild spelare.

Internationellt

År 2008 så smällde det till rejält i bingovärlden, då var det två väninnor i Storbritannien som van hela 14 miljoner kronor på en bingobricka!

 

De två väninnorna, båda i var då i 50årsåldern har spelat bingo länge tillsammans och kom tidigt överrens om att dela alla sina bingovinster. De satt i en bingohall i södra Wales när storvinsten plötsligt kom i form av en jättejackpot på 14 miljoner kronor. Det var ett spel som var en del av ett nationellt nätverk i Storbritannien. Detta är alltså den hittills största bingovinsten i världshistorien, och gissa om de blev glada lokalkändisar.