Jackpott på Bingo

Jackpott är den största vinsten som man kan vinna när man spelar bingo. I spelet bingo så fungerar det så att en liten del av varje spelares insats går till en pott som blir jackpotten. En jackpott kan på det sättet växa sig större och större under spelets gång. Genom att erbjuda stora jackpots kan en bingosajt locka till sig fler spelare och locka spelare att köpa fler brickor till varje spel eftersom att jackpotten då blir större.

 

När man spelar bingo så är jackpotten oftast en summa på upp till 1000 kronor som inte är förutbestämd. Det är sällan man kan vinna några miljoner på bingo om det inte är progressiv jackpot men ofta går jackpotsummorna ändå upp till några tusenlappar. I teorin så kan en jackpot bli hur stor som helst egentligen eftersom att om ingen vinner den i en spelomgång så går pengarna vidare till nästa etc. Om det skulle bli så att flera spelare får jackpot samtidigt på samma spel så får dem dela på vinsten.

Hur vinner man jackpot i bingo?

Det som brukar gälla för att vinna jackpot på bingo är att man lyckas få bingo inom ett visst antal utropade nummer. I regel så brukar det dessutom vara så att ju färre nummer det är desto större är jackpotten man kan vinna. Det som lockar med jackpot är att det krävs tur för att vinna den, att alla som köpt bricka till ett spel har chansen att vinna storkovan. En dag kanske det är du?

 

Numera har man ju även något som kallas för progressiva jackpots i bingo, det innebär att den kan bli otroligt mycket större än en vanlig jackpot. Detta för att fler spelare kan vara knutna till jackpotten vilket gör att den kan växa ännu snabbare eftersom det då strömmar in mer pengar. Och som alltid, ju fler spelare som köper brickor och ju fler brickor varje spelare köper, desto större blir jackpotten. Eftersom att bingon online kopplar samman flera spelare från hela världen och dessutom kan koppla samman flera spel till samma progressiva jackpot så är dessa vinster så mycket större än på en vanlig bingohall.

 

Slutsatsen blir att jackpot i bingo är en fantastiskt rolig chans för dig som spelar men det är inget man ska lägga all sin tid och energi på att jaga, då blir spelandet fort tråkligt. Det ska vara roligt att spela bingo!